Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Unu dondurucuya koyun.Bunu ilk kez duyacaksınız

Artık bu yeni numarayı bildiğinize göre siz de ununuzu, paket ve kavanozlarda sürekli yuva yapan kelebeklerden koruyabilirsiniz. Unun kullanımı değişmeden kalır ve dondurucuya konulması herhangi bir sağlık riski içermez.

Kilerde parazit varlığını önlemek için çareler

Yaz aylarında sıcakların artmasıyla birlikte artan parazitlerin kilerdeki varlığını önlemek için çeşitli çareler bulunmaktadır . Gereksiz israfı önlemek için kilerin her zaman temiz ve kelebeklerden ve diğer böceklerden arınmış olmasını sağlamak için birkaç önlem yeterlidir.

Mobilya ve dolapların sık sık su ve sirkeyle nemlendirilmiş bir bezle temizlenmesi çok önemlidir. Daha sonra piyasada yaygın olarak bulunan ve kullanıma hazır feromon bazlı tuzakları kullanabilirsiniz. Önemli olan sadece bir tane yerleştirmektir, aksi halde çok fazla tuzak böceklerin kafasını karıştırabilir.Veya mısır unu ve borik asitten oluşan bir karışım (1:3 oranında) hazırlayıp, kilere yerleştirilebilecek kaplara koyabilirsiniz. Ayrıca defne yaprağı da kullanabilirsiniz; ne kadar taze ve hoş kokulu olursa böcekleri o kadar uzaklaştırır.

Sponsorlu Bağlantılar
error: Content is protected !!